2015-08-25 09:40:01• hírek • (x)

Látni és jól látni - Optiwell Optika Nagykárolyban is

A környezetünkből jövő információk zöme a szemünkön keresztül jut el hozzánk, illetve a látásunk segít a munkánkban, az olvasásban, az életben, így nyílvánvaló, a szemünknek is szüksége van törődésre. A látásproblémák a szem optikai rendszerének fénytörési hibájából fakadnak, melyek szemüveggel vagy kontaktlencsével jól korrigálhatók.

Egyértelmű tehát a rendszeres szemvizsgálat fontossága, melynek során az optometrista tesztek sorozatával leméri, hogy szükség van-e szemüvegre, kontaktlencsére, és ha igen, akkor milyen erősségűre.

Az Optiwell optikai szaküzletekben az optometriai vizsgálatot diplomás optometristák korszerű felszereléssel végzik. A vizsgálat során sok más szemészeti és egyéb okokból adódó problémára is fény derülhet. Így bizonyos esetekben kifejezetten indokolttá válik egy (az optometrista által javasolt) szemész szakorvos által elvégzett kiegészítő vizsgálat.

Az üzletbe belépő vásárló minőségi szemüvegkeretek, lencsék és kontaktlencsék, napszemüvegek, valamint kiegészitők, tartozékok bőséges választékából találhatja meg a számára leginkább megfelelõt, ahol a szakképzett személyzet készséggel áll minden vásárló segítségére. A jól kiválasztott szemüvegkeret öltöztet, befolyásolja a viselőjéről kialakított képet.

A lencse megfelelő kiválasztása legalább olyan fontos mint a jó keretválasztás, hiszen a szemüveg a látás javítására szolgál, és azt pedig a szemüveglencse határozza meg.

Optiwell bolt nyílt Nagykárolyban

Mindenkinek életviteléhez, fénytörési hibájához megfelelő, számára a legjobb komfortot nyújtó lencsét javasol a szakember, ezért saját raktárkészletről vagy saját gyártásból Brillis® márkájú szemüveglencsék széles választékát biztosítja az Optiwell Optika (személyre szabott monofokális, bifokális, multifokális, fényérzékeny, polarizált). A Brillis® szemüveglencsék Free Form technológiával készülnek, amely jelen pillanatban az egyik legmodernebb 3D-s gyártási technológiának számít világviszonylatban.

Az Optiwell üzletek kínálatában ugyanakkor megtalálhatók az egyszerűbb típusú kontaktlencsék csakúgy, mint a legfejlettebb technológiával készült termékek. A kontaktlencse viselése kapcsán felmerülő kérdésekre a szaküzlet személyzete mindig tud szakszerű útmutatást nyújtani mind a kezdő, mind a haladó kontaktlencse-viselők számára.

Optiwell bolt nyílt Nagykárolyban

A 23 éves múltra visszatekintő vállalkozás több üzlettel rendelkezik Szatmárnémetiben (Károlyi út C16, Grigore Ureche utca 3 szám, Mihai Viteazul utca 4-6 szám, SOMESUL bevásárlóközpont földszintjén), ám nemrégiben Nagykárolyban is nyílt egy Optiwell szaküzlet. Az üzlet a Regele Ferdinand I. utca 6. szám, 4-6-os tömbház földszintjén található, és hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között várja vásárlóit... így immár Nagykárolyban is elérhetővé vált az Optiwell összes szolgáltatása.

Optiwell bolt nyílt Nagykárolyban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: